Kan ook met schijfjes aardappel.
Voorbereiding: 10 min.
Kooktijd: 15 min.
Materiaal: koekenpan
Ingrediënten:
2 eieren
30 gram havermout
beste scheut amandelmelk
1 zoete aardappel
1 dikke wortel
1 ui
2 stengels bleekselderij
theelepel gedroogde peterselie
zout en per naar smaak
Werkwijze:
Snijd de wortel in kleine stukjes en kook deze 4 minuten. Doe na 2 minuten koken de zoete aardappel erbij en kook deze mee.
Bak in een koekenpan de ui die in ringen is gesneden. Doe de groenten erbij. Voeg zout peper en de peterselie toe.
Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schenk het eimengsel over de groenten. Draai de koekenpan een aantal keer rond om het eimengsel goed te verdelen over de pan. Strooi de kaas over het eimengsel. Leg een deksel op de koekenpan en laat de groentenomelet in ca. 20 min. gaar en goudbruin worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten