zondag 29 november 2020

Spaghetti pompoen met blauwe ader kaas met boerenkool

Soms zie je pompoenen en weet je niet wat er mee te doen.... zo ook de spaghetti pompoen. Maar nu een lekker recept! Ik gebruikte alle blauwe ader kaas. Misschien andere pittigere kazen misschien nog wel lekkerder.






Ingrediƫnten

1 spaghetti pompoen
150 gr boerenkool
100 gram blauwe ader kaas

Werkwijze:

Verwarm de oven op 180c.
Halveer de pompoen  en verwijder de pitten en sprenkel daar olijfolie over.
Bak de pompoen 45 minuten in de oven en schraap daarna het vruchtvlees los met een vork.
Schep de boerenkool er door heen. 
Verkruimel de kaas en roer deze er ook door heen. Serveer wat stukjes er boven op. Zet de pompoen nog 15 minuten in de oven op 180 graden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten