vrijdag 21 december 2018

Champignons Prei fritatta

We zijn gek op frittatas. Alles kan er in. Het voordeel van een frittata boven quiche is, dat je geen bodem hoeft te maken. Scheelt tijd en veel calorieën.


Ingrediënten
1 teentje knoflook
½ rode ui
½ paprika
150 gram kastanjechampignons
½ el kokosolie
100 gram spinazie
 3 eieren
100 gram Hüttenkäse
Zout en peper naar smaak

Werkwijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Snijd de knoflook, rode ui, paprika en champignons fijn.
Verhit de kokosolie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui.
Voeg de overige groente toe en bak een paar minuten door.
Voeg als laatste de spinazie toe, laat slinken en doe het groentemengsel in een ovenschaal die bekleed is met bakpapier...
Klop de eieren los in een kom en voeg de Hüttenkäse, peper en zout toe.
Verdeel het eimengsel over de groente in de ovenschaal en roer door.
Bak de quiche in ongeveer 45 minuten gaar totdat de eieren gestold zijn.
Lekker met een groene salade!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten