dinsdag 14 november 2017

Vegetarische lasagne met bonen

Een idee naar aanleiding van een recept uit de Allerhande van AH. Heel simpel en lekker.

Voorbereiding: 15  min.

Oventijd: 25 min

Materiaal: ovenschaal rond

Ingrediënten .voor 4 personen
3 a 4 volkoren- of maiswraps
2 paprika's
2 uien
1 pak tomatensaus( zonder toevoegingen)
1 zoete aardappel
200 gram bruine bonen( uit de vriezer)
klein blikje mais( zonder toegevoegde suiker kleine blikjes van de Aldi bevatten geen zout))
knoflook
sour crème
handje tijm
komijn peper en zout naar smaak
oude geraspte kaas

Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Fruit de ui, paprika en zoete aardappel
Voeg de tomatensaus toe
Voeg de kruiden en de knoflook toe.
Breng dit op temperatuur
Leg een wrap op de bodem van de ovenschaal
Smeer deze in met sour crème
Leg hier een laag saus op
Voeg wat gerapte kaas toe
Leg hier een wrap op en weer sour crème ect
Doe dit 3 keer.

Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de oven. Serveer met een frisse groene salade.
We eten 2 stukken warm als avondmaaltijd en de volgende dag nemen een stuk koud mee als lunch.

.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten