Dit recept is voor 4 personen en kost €1,49 per portie
Ingrediënten:
AH Risottorijst: €1,59
Gekookte rode bieten 500 gram: €1,09
Gewassen veldsla: €1,-
AH mozzarella €0,79
AH Walnoten €1,49 50 gr
Groente boullion blokje: Uit de voorraadkast
Neem een braadketel of wokpan op de risotto te bereiden. 2 senseokopjes risottorijst = 4 porties. Fruit dit in de pan met wat olie en voeg na een paar minuten een verkruimeld boullionblokje en 1 liter water toe. Blijf water toevoegen tot de risotto gaar is. Daarna kun je hem voorzichtig laten indrogen. Ondertussen rasp je 250 gram bieten in een kom. Deze roer je in de laatste minuten samen met kleine stukjes mozarella door de risotto. Neem diepe borden en beleg de bodem met de veldsla. Verdeel de rode bieten risotto over de borden op de veldsla. Garneer met stukjes walnoot.
Tip: De overgebleven 250 gram bieten kun je in de vriezer leggen. Een volgende keer zal jouw recept p.p. nog goedkoper zijn.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten