vrijdag 8 maart 2019

RAW bosbessentaart zonder suiker

Een lekker bosbessentaart en heel makkelijk te maken!   Ik vond deze op de site van Rawfood recepten

bodem:
2 theekopjes dadels zonder pit
2 theekopjes walnoten
1 theekopjes geraspte kokos

vulling:
2 theekopjes nacht-voor-geweekte cashewnoten
1/4 (of ietsjes meer) theekopje raw kokosolie
1 grote rijpe banaan
3 theekopjes blauwe bessen( of een gepureerde rode biet)

Aan de slag:
Doe 1 theekopje bessen in een zakje in de vriezer

Begin met de bodem. Mix alles bij elkaar in de keukenmachine en maal het niet helemaal glad. Druk het geheel nu in een ronde cakevorm. Zet het dan in de vriezer.

Ga nu verder met de vulling: Laag 1 moet wit blijven dus mix alles zeer glad met uitzondering van de bessen. Smeer de helft hiervan op de bodem die in de vriezer staat. Laat het in de vriezer.

Mix nu de andere helft die over is met de blauwe bessen (muv het zakje bessen dat in de vriezer ligt). Doe deze laatste laag over de 1e laag die in de vriezer staat en zet het terug in de vriezer.

Bij het opdienen maakt u het met een mes even warm onder de kraan en snijdt u dan punten van de taart. Haal dan ook de bessen uit de vriezer die in het zakje zitten en leg die op de taartpunten. Als u amandelen in huis heeft kunt u die ook nog als versiering op de punten leggen. Minimaal 1 uur voor opdienen uit de vriezer halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten