Ik had nog wat wortels over van mijn bulkzak en toen vond ik dit recept! Mmmmmm
Ingrediƫnten:
2 bossen bospeen
2 eetlepels honing
1 theelepel gemberpoeder
2 theelepels sesamzaadjes
1 teentje knoflook, fijngehakt
5 eetlepels olijfolie
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
Maak de wortels schoon en snijd ze in de lengte door. Dikke wortels kan je in vieren snijden. Zorg dat alle stukken ongeveer even dik zijn.
Meng de honing, gemberpoeder, sesamzaadjes, knoflook en olijfolie tot een dressing en giet over de wortels. Zorg dat de wortels goed bedekt zijn met een laagje dressing
Spreid de wortels uit over de bakplaat en bestrooi met zeezout en peper
Laat in ca. 25 minuten gaar en zacht worden in de oven
Geen opmerkingen:
Een reactie posten