Vanavond hebben we de bodems die ik niet gebruikt heb opgegeten met halve stukjes nectarine met walnoten en daarop een dikke lepel Griekse yoghurt. Heerlijk!
Voorbereiding: 15 min.
Baktijd: 25 min.
Materiaal: vierkante schaal
Ingrediënten:
1 grote rijpe bananen (of 2 kleine)
1 appel, nectarine, wortel
90 gram havermout
35 gram lijnzaad
25 gram sesamzaadjes
25 gram zonnebloempitten
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel cacaopoeder
4 eetlepels kokos
rozijnen
walnoten
abrikozen
vanille extract
Werkwijze
Prak de banaan in een schaal, voeg de appel toe, en daarna alle droge ingrediënten. Even roeren tot een een dik en nog wat droog beslag ontstaat. Deze storten in de ovenschaal. In 25 minuten op 175 graden bakken. Daarna uit de oven halen. Ik snijd de koek direct in de schaal en laat de repen dan afkoelen.
Manlief haalde de koek uit de schaal en sneed ze toen. Kan ook, maar ze brokkelen dan sneller.
Klik hier voor de link
Geen opmerkingen:
Een reactie posten