Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 2 en 2 minuten
Afbaktijd: 2 minuten
Afbaktijd: 2 minuten
Materiaal: geen bijzonderheden
Ingredïenten
500 gram broccoli
300 gram zalm
2 uien
100 gram champions
ketjap saus
beetje zout
Werkwijze
Laat de zalm ontdooien.
Snijd de broccolisteel in stukjes en snijdt de roosje in door de midden in kleine stukken.. Ik gebruik de steel ook altijd. Deze kook ik iets langer. Doe de steel in de pan en laat deze 2 minuten koken. Voeg dan de broccoli toe en laat deze nog 2 minuten mee koken.
Bak in de koekenpan de 2 uien glazig. Snijd de champions in plakjes en bak ze ook. Voeg dan de zalm toe en bak deze in stukjes mee. Als de broccoli klaar is ook toevoegen samen met de ketjap. Even mee bakken en klaar is de maaktijd. Ik doe ook nog wel eens een teentje knoflook erbij.
Je kunt het zo eten, maar ook serveren met zilvervliesrijst.
Ingredïenten
500 gram broccoli
300 gram zalm
2 uien
100 gram champions
ketjap saus
beetje zout
Werkwijze
Laat de zalm ontdooien.
Snijd de broccolisteel in stukjes en snijdt de roosje in door de midden in kleine stukken.. Ik gebruik de steel ook altijd. Deze kook ik iets langer. Doe de steel in de pan en laat deze 2 minuten koken. Voeg dan de broccoli toe en laat deze nog 2 minuten mee koken.
Bak in de koekenpan de 2 uien glazig. Snijd de champions in plakjes en bak ze ook. Voeg dan de zalm toe en bak deze in stukjes mee. Als de broccoli klaar is ook toevoegen samen met de ketjap. Even mee bakken en klaar is de maaktijd. Ik doe ook nog wel eens een teentje knoflook erbij.
Je kunt het zo eten, maar ook serveren met zilvervliesrijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten