Altijd super lekker; een curry.....
Ingrediƫnten
2 stukken koolvis
2 ui
1 teen knoflook
2 el rode curry
200 ml kokosmelk
300 gr spinazie( vers of diepvries)
250 gr kikkererwten
halve tl kerrie
snufje zout en peper
serveren met 150 gr rijst
Bereidingswijze:
Zet een pan water op en kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak. Spoel de kikkererwten schoon onder de kraan. Snijd de vis, ui en knoflook in stukjes. Breng de visstukjes op smaak met zout en peper. Giet een scheutje olie in een pan en bak de vis rondom bruin. Voeg daarna de ui, kerrie, knoflook en spinazie toe en bak dit een minuut of 4-5 mee. Daarna voeg je de kikkererwten, rode curry en kokosmelk toe en laat je dit nog circa 5 minuutjes zachtjes pruttelen. Serveer de viscurry met de rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten