zaterdag 13 mei 2017

Pannenkoeken met walnoten en brie...

Dit recept vond ik in het blaadje van de Coop, En hij is heerlijk!!  Pannenkoek beslag kan je in een dichte kom 2 dagen bewaren in de koelkast. Opgerold met wat groentevulling en wat tonijn is ook heerlijk.

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Materiaal: stamper

Ingrediënten voor 8 pannenkoeken
200 gram boekweitmeel ( 150 gram boekweit en 50 gram havermout)
300 gram amandelmelk
2 eieren
1 scheutje zonnebloemolie

Voor een pannenkoek:
1 peer, in dunne plakjes
6 walnoten, verkruimeld
6 hele walnoten
6 plakjes brie
evt. honing

Werkwijze:;
1. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en doe het beslag voor één pannenkoek erin.
2. Druk meteen de plakjes peer in het beslag en strooi de verkruimelde walnoten eroverheen.
3. Keer de pannenkoek en bak de andere kant heel even.
4. Leg nu de hele walnoten en de plakjes brie op de pannenkoek en laat de kaas ongeveer een minuut smelten onder de hete grill.
5. Giet tot slot wat evt honing over de pannenkoek en serveer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten