Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Materiaal: stamper
Ingrediƫnten:
6 stelen rabarber
1 appel
1 wortel( elstar)
1 kleine zoete aardappel
theelepel kaneel
evt. een beetje honing
Werkwijze:
Ik heb de wortel geschild evenals de zoete aardappel. Vervolgens in kleine stukjes gesneden en aan de kook gebracht. Toen het gaar was dit gestampt.
In een andere pan de rabarber en de appel gekookt, totdat de rabarber uit een viel,
Vervolgens bij elkaar in gedaan en laten koelen .
Serveer tip:
Doe een bodem mous in een klein glas, daarover wat havermout. Een dikke schep kwark en weer een beetje mous erover heen.
Heerlijk.
Ingrediƫnten:
6 stelen rabarber
1 appel
1 wortel( elstar)
1 kleine zoete aardappel
theelepel kaneel
evt. een beetje honing
Werkwijze:
Ik heb de wortel geschild evenals de zoete aardappel. Vervolgens in kleine stukjes gesneden en aan de kook gebracht. Toen het gaar was dit gestampt.
In een andere pan de rabarber en de appel gekookt, totdat de rabarber uit een viel,
Vervolgens bij elkaar in gedaan en laten koelen .
Serveer tip:
Doe een bodem mous in een klein glas, daarover wat havermout. Een dikke schep kwark en weer een beetje mous erover heen.
Heerlijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten