Voorbereiding: 15 min.
Kooktijd: geen
Materiaal: mooie platte schaal
Ingrediënten:
200 gram veldsla
blikje makreel of een stukje gerookte makreel
groene appel
halve kleine rode ui
6 kleine tomaatjes
zwarte olijven in plakjes
beetje citroendruppeltjes
een beetje verse peterselie en dille
Werkwijze:
Leg de sla vlak voor het eten op de schaal. Anders wordt veldsla, vind ik, gauw slap.
Verdel de makreel over de sla.
Snijdt de appel en de rode ui in kleine stukjes en verdeel ze over de sla.
Verdeel de tomaatjes in vieren en leg deze er ook bij.
Voeg de kruiden toe.
Eet smakelijk!
Kooktijd: geen
Materiaal: mooie platte schaal
Ingrediënten:
200 gram veldsla
blikje makreel of een stukje gerookte makreel
groene appel
halve kleine rode ui
6 kleine tomaatjes
zwarte olijven in plakjes
beetje citroendruppeltjes
een beetje verse peterselie en dille
Werkwijze:
Leg de sla vlak voor het eten op de schaal. Anders wordt veldsla, vind ik, gauw slap.
Verdel de makreel over de sla.
Snijdt de appel en de rode ui in kleine stukjes en verdeel ze over de sla.
Verdeel de tomaatjes in vieren en leg deze er ook bij.
Voeg de kruiden toe.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten