Even iets lekkers tussen door:
Voorbereiding: 10 min.
Baktijd: 12 min
Materiaal: bakplaat
Ingrediënten voor 10 st.:
75 gr havermout of half maismeel( heb ik gedaan)
75 gr geraspte oude kaas
1 ei
25 gr kokosolie
1 tl tijm
Snuf zout
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kneed met je handen van alle ingrediënten een soepel deeg. Het kokosvet kan je er gewoon hard bij doen, dit smelt wel tijdens het mengen.
Verdeel het deeg in 10 gelijke balletjes.
Vorm van ieder balletje een koekje. Leg de havermoutkoekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak de kaaskoekjes in ongeveer 12 minuten goudbruin.
Laat ze afkoelen op een taartrooster.
Je kunt de koekjes luchtdicht ongeveer 3 dagen bewaren. Wel worden ze wat zachter van structuur.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten