Voorbereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 40 minuten
Materiaal: geen bijzonderhedenOventijd: 40 minuten
Ingredïenten: ( voor twee grote of 4 wat minder gevulde)
1 kleine courgette
1 kleine rode ui
1 kleine zoete aardappel
1/2 groene paprika
handje kidney bonen
blikje tomaten puree
zout
peper
1/2 theelepel cayenne poeder
theelepel paprika poeder
1/2 theelepel komijn
knoflook
wat geraspte kaas
Werkwijze:
Hol de courgette uit en de inhoud apart houden. Leg de courgette in een ovenschaal.
Snijd de ui en de groene paprika in kleine stukken en bak deze even glazig. Snijd ook de zoete aardappel in blokjes en bak deze ook even mee. Voeg tot slot de kidney bonen en de kruiden en konflook toe.
Lepel vervolgens alles in de uitgeholde courgettes. Ik had ook wel 4 courgettes kunnen vullen. Maar nu maar twee volle courgettes gemaakt.
Aan de bovenkant wat geraspte kaas gestrooid.
Tip:
Lekker met rijst en een groene salade!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten