Voorbereiding: 10 min.
Baktijd: 5 minuten per pannenkoek
Materiaal: rasp
Ingredienten
500 gr courgette
4 el goede kwaliteit olijfolie of roomboter
1 ui, fijngehakt
1 teen knoflook, fijngehakt
zeezout en versgemalen zwarte peper
100 gram havermout
50 gram speltmeel
2 eieren
50 cc melk
50 gram geraspte kaas, liefst parmazaanse
Werkwijze:
Zet de havermout in de week met de eieren en de melk.
Rasp de courgette.
Doe dit bij de eieren
Voeg alle andere ingrediƫnten toe en roer dit goed.
Laat het beslag even staan. Bv 10 minuten en roer het nog een keer.
Bak dab net zo als gewoonlijk de pannenkoeken
De pannenkoeken worden wel wat dikker dan gewoonlijk.
Doe eventueel nog wat extra kaas over de warme pannenkoek! Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten