Voorbereiding: 15 min.
Kooktijd: 30 minuten courgette en 45 flessepompoen en 15 min
Materiaal: keukentouw of katoenen draad
Ingrediƫnten
1 grote gele courgette of een flessepompoen
250 gram champignons
150 gram kikkerwten
200 gr verse spinazie
1 teentje knoflook
75 gram walnoten, grof gehakt
75 gram feta of stukje blauwe schimmelkaas
peper en zout
tijm
Werkwijze:
Snijd de pompoen door de midden, haal de zaadlijsten weg en rooster hem in 30 min in de oven op 180 graden.
Bak de de champignons en voeg de knoflook, kikkererwten en kruiden toe.
Voeg dan hand voor hand de spinazie toe.
Schep de feta met walnoten er door heen.
Vul de courgette en leg de andere helft er bovenop.
Bindt de helften met touw aan elkaar en bak de courgette nog 15 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten