Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: geen
Materiaal: geen bijzonderheden
Baktijd: geen
Materiaal: geen bijzonderheden
Ingrediƫnten: voor 8 personen
2 bananen
5 dadels
100 gram havermout
50 gram kokosvet
1/2 pakje roomkaas van de aldi
1/2 pakje slagroom
diepvries fruit
Werkwijze:
Prak 1 banaan en snijd de dadels in stukjes. Roer hier de havermout doorheen en het gesmolten kokosvet.
Verdeel dit over 8 glaasjes en druk dit goed aan. Laat dit opstijven in de koelkast.
Klop de slagroom stijf en doe hier de roomkaas door heen met de 2de geprakte banaan. Laat dit staan in de koelkast tot je aan het toetje toe bent. Verdeel slagroom en de roomkaas over de glaasjes. Verdeel daar weer het ontdooide fruit over.
Ter garnering een vlokjes havermout over het fruit strooien.
Mocht het te zuur zijn: een paar drupje agave siroop zou kunnen. Wij zijn inmiddels zo gewend aan suikerloos eten dat me dit niet meer opvalt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten