zondag 19 februari 2017

Spinazie omelet

Een lekker hapje voor in het weekend. Door de week naar het werk eten we salade maar naar in het weekend thuis is er tijd voor wat anders. Vandaag spinazie omelet.

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd:  10 minuten
Materiaal: geen bijzonderheden

Ingrediƫnten:
10 blokjes spinazie
50 gram havermout
150 ml amandelmelk
2 eieren
25 gram geraspte kaas
zout, peper, thijm naar saak
beleggen met stukjes brie

Werkwijze:
Doe de havermout in de kom en voeg de melk toe. Laat de havermout weken. Laat de spinazie ontdooien. Voeg de spinazie toe en doe de eieren erbij. Even goed roeren tot er een egaal niet te dun beslag ontstaat.
Zet de pan op laag vuur en doe het beslag in de pan. Laat deze zachtjes garen. Na een minuten of 8 omkeren( op een pannendeksel) en nog twee minuten bakken op de andere kant.

Snijdt van de brie 8 plakjes en verdeel deze over de omelet. Mmmmmm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten