Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Materiaal: geen bijzonderheden
Baktijd: 10 minuten
Materiaal: geen bijzonderheden
Ingrediƫnten:
10 blokjes spinazie
50 gram havermout
150 ml amandelmelk
2 eieren
25 gram geraspte kaas
zout, peper, thijm naar saak
beleggen met stukjes brie
Werkwijze:
Doe de havermout in de kom en voeg de melk toe. Laat de havermout weken. Laat de spinazie ontdooien. Voeg de spinazie toe en doe de eieren erbij. Even goed roeren tot er een egaal niet te dun beslag ontstaat.
Zet de pan op laag vuur en doe het beslag in de pan. Laat deze zachtjes garen. Na een minuten of 8 omkeren( op een pannendeksel) en nog twee minuten bakken op de andere kant.
Snijdt van de brie 8 plakjes en verdeel deze over de omelet. Mmmmmm
10 blokjes spinazie
50 gram havermout
150 ml amandelmelk
2 eieren
25 gram geraspte kaas
zout, peper, thijm naar saak
beleggen met stukjes brie
Werkwijze:
Doe de havermout in de kom en voeg de melk toe. Laat de havermout weken. Laat de spinazie ontdooien. Voeg de spinazie toe en doe de eieren erbij. Even goed roeren tot er een egaal niet te dun beslag ontstaat.
Zet de pan op laag vuur en doe het beslag in de pan. Laat deze zachtjes garen. Na een minuten of 8 omkeren( op een pannendeksel) en nog twee minuten bakken op de andere kant.
Snijdt van de brie 8 plakjes en verdeel deze over de omelet. Mmmmmm
Geen opmerkingen:
Een reactie posten