donderdag 12 januari 2017

Volkoren macaroni met spinazie kruidenroomkaas

Een ideaal recept voor als je niet veel tijd hebt en snel wat op tafel wil hebben. Macaroni met spinazie. Je kunt het met verse spinazie bereiden, maar met spinazie uit de vriezer kan het ook.

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 10 minuten  
Materiaal: geen bijzonderheden

Ingrediënten: ( voor 2 personen)
* 150 gram macaroni
* 300 gram spinazie( vers of uit de vriezer)
* 2 uien
* pakje kruidenroomkaas
* teentje knoflook
* geraspte kaas

Werkwijze:
Kook de macaroni.
Snijd de ui in hele kleine stukjes en bak ze glazig in de koekenpan.
Voeg de spinazie toe. Verse even laten slinken, uit de diepvries, zachtjes laten ontdooien. Snijd de knoflook in stukjes en voeg deze toe. Roer de roomkaas er doorheen. Niet meer laten koken.
Schep de macaroni op als deze klaar is, doe er de spinazie op en  strooi er een beetje geraspte kaas over.

Eet smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten