Voorbereidingstijd: 20 minuten
Ingrediƫnten
* 200 gram volkoren couscous
* 2 geraspte wortels
* 1 heel klein uitje
* 30 gram (gewelde) rozijnen
* 50 gram erwtjes(uit de vriezer)
* 4 zure augurken
* 75 gram fetakaas
* 8 olijven in ringetjes geneden
* beetje zout, thijm, knoflook, gember(poeder)kurkuma
* basilicumazijn
* olijf olie
* evt. gedroogde tomaatjes in olie
Werkwijze
Kook de couscous volgens de verpakking en laat deze afkoelen. Snijd de andere ingrediƫnten in kleine stukjes en roer ze door de couscous. Een nachtje in de koelkast maakt de couscous lekkerder.
Couscous heeft de neiging om soms wat droog te zijn. Wat extra azijn en olijfolie toevoegen helpt.
Ik voeg nog wel vaak bij het water voor de couscous een bouillonblokje toe. Dat geeft net even wat meer smaak.
* 200 gram volkoren couscous
* 2 geraspte wortels
* 1 heel klein uitje
* 30 gram (gewelde) rozijnen
* 50 gram erwtjes(uit de vriezer)
* 4 zure augurken
* 75 gram fetakaas
* 8 olijven in ringetjes geneden
* beetje zout, thijm, knoflook, gember(poeder)kurkuma
* basilicumazijn
* olijf olie
* evt. gedroogde tomaatjes in olie
Werkwijze
Kook de couscous volgens de verpakking en laat deze afkoelen. Snijd de andere ingrediƫnten in kleine stukjes en roer ze door de couscous. Een nachtje in de koelkast maakt de couscous lekkerder.
Couscous heeft de neiging om soms wat droog te zijn. Wat extra azijn en olijfolie toevoegen helpt.
Ik voeg nog wel vaak bij het water voor de couscous een bouillonblokje toe. Dat geeft net even wat meer smaak.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten