Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Materiaal: geen bijzonderheden
Ingrediƫnten:( voor 4 personen)
6 eieren
250 gram champignons
1 middelgrote ui
40 gram roomboter
0,5 liter melk
2 eetlepels volkoren (spelt) meel
eetlepel kerrie
zout en peper
paprika poeder
Werkwijze:
Kook de eieren hard( 8 min).
Snijd de champignons in plakjes
Snipper de ui.
Roerbak de ui en de champignons tot ze glazig zijn.
Bestrooi ze met de bloem.
Roer er een scheut melk door.
Blijf goed roeren tot alle melk in de pan is.
Roer tot de saus dik is.
Voeg dan de zout, peper en kerrie naar smaak toe.
Doe de saus in een schaal en leg de halve eieren in de saus.
Bestrooi dit met de paprika.
Ingrediƫnten:( voor 4 personen)
6 eieren
250 gram champignons
1 middelgrote ui
40 gram roomboter
0,5 liter melk
2 eetlepels volkoren (spelt) meel
eetlepel kerrie
zout en peper
paprika poeder
Werkwijze:
Kook de eieren hard( 8 min).
Snijd de champignons in plakjes
Snipper de ui.
Roerbak de ui en de champignons tot ze glazig zijn.
Bestrooi ze met de bloem.
Roer er een scheut melk door.
Blijf goed roeren tot alle melk in de pan is.
Roer tot de saus dik is.
Voeg dan de zout, peper en kerrie naar smaak toe.
Doe de saus in een schaal en leg de halve eieren in de saus.
Bestrooi dit met de paprika.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten